Új autó hitel

Az új autó hitelek az autóhitelek piacának csúcsragadozói. Egy új autó megvásárlásához sokszor komolyan a zsebbe kell nyúlni, és miközben a használtautó hitel akár 11 éves autó megvásárlásához is felvehető, az újautóhitel értelemszerűen csak vadonatúj jármű megvételére fordítható.

Ennek megfelelően az újautóhitel összege több tízmillió forintra is rúghat, a szükséges önerő egy méregdrága BMW, Audi, Mercedes vagy Subaru megvásárlásakor szintén több millió forint lehet.

Az új autó hitel felvétele előtt ezért különösen fontos, hogy megfelelő körültekintéssel járjon el. Anélkül, hogy lebecsülnénk a kisebb összegű használtautó hitelek megfelelő kiválasztásával megtakarítható összeget, el kell ismernünk, hogy egy 800 000 forintos használtautó hitelen nem lehet akkorát bukni, mint egy 20 000 000 forintos hitelen. Ha rossz kondíciókkal vesz fel 800 000 forintot, havonta mondjuk néhány ezer forinttal fizet többet (természetesen ez is számít, félreértés ne essék!). Egy 20 000 000 forintos új autó hitelnél pedig havonta több tízezer forintot bukhat el, ha nem a legkisebb törlesztőrészletű újautóhitelt választja.

Tudjuk, hogy az új autó hitel nem hájas tészta, ami, ha egyszer nem jött be, egy hét múlva majd jobban sikerül. Egy rossza új autó hitel alaposan megterheli a kasszát, az adós frusztrációja pedig egyre jobban nő, ha megtudja, hogy hitelénél sokkal jobb feltételekkel is kölcsönhöz juthatott volna.

Új autó hitel feltételek

A hosszúra nyúlt bevezető után következzen az új autó hitel igénylésének feltételeit felsoroló lista: új autó hitelt csak magánszemély igényelhet. Az autólízinggel kapcsolatos tudnivalókról lásd a megfelelő menüpontot. Az új autó hitel futamideje maximum 84 hónap. Nincs megkötés, bármilyen új autó vásárlásához felvehető. Igényelhető euróalapon és forintalapon is. Az önerő euróalapnál 40%, forintalapnál pedig 25%. Akár passzív BAR-listások is igényelhetik!

Az új autó hitel felvétele előtt használja a fenti autóhitel kalkulátort. Ennek – és kollégáink – segítségével előre tájékozódni tud, hogy milyen törlesztésű hitelt tudunk nyújtani önnek. Ha olyan futamidejű és összegű hitelt ajánl kollégánk, amelynek a havi törlesztése megfelel, kérje a hitel ügyintézésének elindítását.

Ha az újautóhitel felvétele előtt további kérdései lennének, tegye fel őket emailben vagy telefonon, és munkatársaink megválaszolják azokat.

Telefonszámunk: 06706089363