Autóhitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg (Ft):
Évjárat:
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül. A kalkulátor adás-vételhez lízing alapon számol, CASCÓ-s és CASCO nlküli konstrukcióban is.

A fenti online autóhitel kalkulátor segítségével kiszámoltathatja hitele várható törlesztőrészleteit.

A 2024. évre kalibrált kalkulátor adás-vételhez lízing alapon számol, CASCÓ-s és CASCO nélküli konstrukcióban is. Az űrlap segítségével azonnal felveheti a kapcsolatot kollégáinkkal, akik az autó ön által megadott adatai alapján részletes, személyre szabott ajánlatot készítenek.

Kalkulátorunk használata végtelenül egyszerű: megadja a felvenni kívánt autóhitel összegét, majd a futamidőt (az autóhitel minimális és maximális összegéről és a hitel minimális és maximális futamidejéről a megfelelő menüpontokban tájékozódhat), végül azt, hogy szerepel-e a neve a BAR-listán (vagy a KHR-listán).

Ne feledje: ha azt látja, hogy a kalkulátorból kiadott havi törlesztés túl magas, még mindig több út áll ön előtt. A legfájdalmasabb út, hogy olcsóbb autót választ a piacról, és így kevesebb autóhitelt vesz fel. Természetesen nem könnyű lemondani a kiszemelt kocsiról, de a gazdasági és hitelválság éppen arra figyelmeztet bennünket, hogy meg kell tanulnunk megfelelően felmérni a lehetőségeinket, és csak annyit vállalni, amennyit teljesíteni tudunk.

Telefonszámunk: 06706089363