Autóvásárlási hitel

Ha ön is azok közé tartozik, aki valamilyen oknál fogva nem tudja vagy nem akarja készpénzért megvenni új vagy használt autóját, akkor honlapunkon a legjobb helyen jár.

Az Autóhitel Centrum által összegyűjtött autóvásárlási hitelek a legjobb konstrukciók között vannak a piacon. Akár használt autó venne, akár újat, akár kishaszonjárművet, akár személygépkocsit, minden változatra van egy jó megoldásunk.

Az Autóhitel Centrum lényege, hogy nem önnek kell levadásznia a piac legjobb hiteleit, mivel ezt mi megtesszük ön helyett. Levesszük a válláról a terhet: önnek nem kell napokat töltenie azzal, hogy banki ajánlatokat és hitelközvetítők honlapjait böngészi (apróbetűs részek és buktató után kutakodva). Nálunk megtalálja a jó lehetőségeket.

Az autóvásárlási hitelhez és más hitelekhez minden esetben kalkulátort is csatolunk (ezeket a megfelelő menüpontba belépve tudja használni). Az autóhitel kalkulátor néhány egyszerű adat (hitelösszeg, futamidő, autó évjárata) megadása alapján kollégánk becslést készít arról, hogy önnek mekkora törlesztőrészletet kellene havonta kifizetnie, ha az adott összeget az adott futamidőre venné fel.

Az autóvásárlási hitelek feltételei attól függenek, hogy a hitelt igénylő magánszemély vagy nem. Ha nem magánszemély, hanem vállalkozás, akkor nem vehet fel hitelt, csak lízingelheti az új vagy használt autót. Nem magánszemély ügyfeleinknek tehát az autólízing menüpontot ajánljuk tájékozódásra. Lássuk, hogy magánszemélyek milyen feltételekkel juthatnak autóvásárlási hitelhez:

Az autóvásárlási hitel felvételének feltételei

A futamidő 12 hónap és 84 hónap (7 év) között változhat. A finanszírozásba nem vonható be 14 évesnél idősebb jármű. A futamidő lejártakor a jármű nem lehet 15 évesnél idősebb (ezért sem vonható be 14 évesnél idősebb autó, hiszen a legrövidebb futamidő 1 év, és a hitelnek az autó 15. évének első napján le kell járnia). A legkisebb folyósítható hitelösszeg 300 000 forint.

A fenti összeg magával vonja, hogy csak olyan autó finanszírozható, amelynek ára legalább 500 000 forint. Az autóvásárlási hitel felvételéhez szükség van önerőre is. Ennek mértéke attól függ, hogy a vevő forintalapon vagy euróalapon kívánja elszámoltatni a kamatot. Ha a forint mellett teszi le a voksát, akkor az önerő 25%, vagyis egy 1 000 000 forintos autó megvételéhez rendelkeznie kell 250 000 forinttal, és így vehet fel 750 000 forint kölcsönt. Euróalap választása esetén az önerő 40%, vagyis, a fenti példánál maradva önnek 400 000 forinttal kell rendelkeznie, és a bank ezt egészíti ki 600 000 forint autóvásárlási hitellel. Az autóhitel felvételével kapcsolatos további, technikai jellegű részleteket megtalálja az ügyintézés menete menüpontban. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne az autóvásárlási hitellel kapcsolatban!

Az autóvásárlási hitel új és használt autó vásárlására igénybe vehető hitellehetőség, ami magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt elérhető: az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára. Az itteni online autóhitel kalkulátor használatával megtudhatja kollégánktól, milyen törlesztőrészletekre kell számítani a futamidő alatt. Használt autó vásárlása esetén a hitel futamideje végén az autó nem lehet idősebb 15 évesnél. Az autóhitel futamidejét – 14 éves vagy annál fiatalabb illetve új autók esetén – 12 és 96 hónap között szabadon választhatja meg az autó életkorától függően (magánszemélyek számára a legmagasabb választható futamidő 84 hónap). A minimális önerő 25% forint alapon, míg euró alapon 40%, a minimum hitelösszeg 300 000 Ft.

Autóvásárlás előtt áll? Új vagy használtautót venne? Nem probléma, Önnek csak arra kell koncentrálnia, hogy megtalálja a megfelelő autót! A mai gazdasági helyzetben, amikor az autók ára folyamatosan csökken az állandó akciók miatt, ez könnyebb feladat (vagy éppen hogy nehezebb a nagy kínálat miatt?), mint ezelőtt bármikor. Akár egy 14 éves autó vásárlásához is vehet fel hitelt.

Forintban venné fel vagy devizában? Ugyanúgy kínálunk autóvásárlási hiteleket forint alapú elszámolásban, mint euró alapon. A jelen helyzetben is kedvezőbbek lehetnek az idegen valutában felvett hitelek, és a forint nemrég beindult erősödése még elviselhetőbbé teszi a terheket. Azt nem állíthatjuk, hogy a törlesztőrészletekkel jó előre kalkulálhat, de ennek jelen esetben örülni kell: mert a havi fizetendő részletek egyre alacsonyabbak lesznek!

Magánszemélyként, vállalkozóként vagy társas vállalkozásként venné fel a hitelt? A hitelek törlesztőrészletei között nincs különbség, csupán a benyújtandó papírok mások. Közös azonban, hogy mindhárom esetben igen egyszerű és gyors az ügyintézés.

Használja az online autóvásárlási hitel kalkulátort egy kollégánk általi számítás erejéig.

Telefonszámunk: 06706089363