Gyorskölcsön saját autóra

Tíz emberből kilenc azt hiszi, hogy gyorskölcsön saját autóra csak hatalmas költségekkel vehető fel, magyarán a havi törlesztés sokkal többe kerül, mint egy normális hitel esetén.

Ennek a – hamis – vélekedésnek van is némi alapja, ugyanis azok a gyorskölcsönök, amelyeket nem mi kínálunk a bankok számára komoly kockázatot jelentenek, és így magas kamattal rendelkeznek. Az általunk kínált saját autóra felvehető gyorskölcsön viszont a lehető legjobb feltételeket kínálja, mivel egyedülálló módon ötvözi a gyorskölcsönök és a klasszikus hitelek kondícióit, mindkét csoportból a legjobb tulajdonságokat ötvözve magába. A kalkulátor lízing alapon, személyautó fedezetül felajánlásával számol.

Igényléshez kattintson ide!

hagyományos gyorskölcsön előnyei a következők: az igénylés menete gyors, nem kell sok papírmunka. Nincs szükség bonyolult hitelbírálati procedúrára. Kisebb összegekhez egyszerű megoldás, nem kell megterhelni egy ingatlant. Az ideális gyorshitel rendelkezik a hagyományos gyorskölcsönök előnyeivel, és nem magas a havi törlesztése. Mi pontosan ilyen gyorshitelt ajánlunk.

Nem árulunk zsákbamacskát, tehát bemutatjuk, hogy miért lehet az Autóhitel Centrum által kínált visszlízinges gyorskölcsön kedvezőbb, mint más termékek. Az általunk közvetített gyorskölcsön a klasszikus gyorshitelt ötvözi az ingóság alapú hitelekkel. Minden fedezetes hitel jobb feltételekkel vehető fel, mint a nem fedezetes hitelek, mivel a bank kisebb kockázatot vállal. A fedezet ugyanis mindig elárverezhető, ha az adós nem fizet. A gyorskölcsönök esetén a problémát éppen az jelenti, hogy pl. 300 000 forintos kölcsön felvételéhez senki sem hajlandó megterheltetni a tízszer vagy százszor annyit érő házát – vagyis marad a fedezet nélküli, drága hitel mint egyetlen megoldás.

Az Autóhitel Centrum gyorskölcsöne pontosan ezt a piaci rést tölti be: alacsonyabb összegű hitelt kínál kis értékű fedezetre. Vagyis a bank kap egy fedezeti tárgyat, önnek pedig nem kell elzálogosítania a házát, telkét vagy bármilyen ingatlanját. Hanem? Az autófedezetes gyorskölcsön vagy gyorshitel, mint neve is mutatja, autóval fedezett hitel. Vagyis egyrészt jelzáloghitel, másrészt viszont ingósággal fedezett hitel – tehát ha ön kockáztat is, csupán az autóját ajánlja fel a banknak fedezetként, nem pedig egy élet munkájával megszerzett lakását, házát stb.

Gyorskölcsön feltételek

A fedezetül szolgáló jármű eurotax-értékének akár 80%-át is megkaphatja hitel formájában. A fedezetül szolgáló gépjármű 14 évesnél nem idősebb. A gyorshitel felvehető forint- vagy euróalapon. A futamidő: 12 és 96 hónap közt változhat.(Magánszemélyek: legfeljebb 84 hónap, céges ügyfelek: legfeljebb 96 hónap.) Az autó a gyorshitel lejáratakor nem lehet 15 évnél idősebb. A minimális hitelösszeg: 300 000 forint; a maximálisan kihelyezhető összeg pedig 60 millió forint.

A gyorskölcsön intézéséhez csupán az Ön személyes okirataira, az autó dokumentációjára, valamint jövedelemigazolásra van szükség. A gyorskölcsön a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt folyósításra kerül.

A cégünk által kínált gyorskölcsön típus számos hitelkonstrukció pozitívumait kombinálja egymással: az autófedezetes kölcsönökét a gyorshitelekkel és a szabad felhasználású kölcsönökkel. Az autófedezetes gyorskölcsönök lényege, hogy Ön a tulajdonában levő gépjármű (teherautó, személyautó) terhére vesz fel kölcsönt, vagyis a hitel folyósításához a pénzintézet nem kér további biztosítékokat, de keresetigazolást igen.

A hitelösszeg behajtását az biztosítja, hogy ha Ön esetleg nem fizetné az autóhitel részleteit, akkor a bank elárverezheti az autót, tehát mindenképpen hozzájut a pénzéhez. Természetesen ez csak a végső megoldás, azonban a bankok – éppen ezen feltétel miatt – az általunk közvetített gyorskölcsön folyósításakor rugalmasak és egyáltalán nem szőrszálhasogatók.

Lássuk a részleteket! A fentiek miatt a gyorshitel összege, futamideje kizárólag attól függ, hogy Ön milyen autót tud jelzálogtárgyként felkínálni. A bank megterhelni kívánt autója EuroTax-értéke alapján kalkulálja az Önnek folyósítható maximális hitelösszeget. Az EuroTax-katalógus egy egész Európában használt, nyilvánosan elérhető, a németek által kidolgozott besorolási rendszer, a bankok általában az így számított érték 80%-át folyósítják. Ha autója nem szerepel az EuroTax-katalógusban, a bank egyedi becslést készít autójáról.

A gépkocsi 14 évnél nem lehet idősebb, és fontos, hogy a gyorskölcsön futamidejének lejártakor sem lehet régebbi 15 évesnél (esetenként, az egyedi elbírálástól függően 12 évesnél). Bár a gyors kölcsön visszafizetésére egy és nyolc év közt bármilyen futamidőt választhat (ha magánszemélyként igényli, akkor 84 hónap a maximum), vegye figyelembe a fenti korlátozást is! A gyorskölcsön kalkulátor eredményeiből láthatja, hogy csak forintban vehető fel. 

A hitelt felvehetik magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások is. A gyorskölcsön intézéséhez csupán az Ön személyes okirataira (cég esetén a pénzügyi helyzetet bemutató iratokra), az autó dokumentációjára, valamint jövedelemigazolásra van szükség. A gyorskölcsönt a bírálattól számítva legfeljebb öt, de már akár három munkanap múlva kézbe veheti.

Telefonszámunk: 06706089363