Gépjármű hitel

Ha a legjobb gépjármű hitelre vágyik, két választási lehetőség áll ön előtt. Az első esetben időt és energiát nem kímélve megkeresi a legjobb gépjármű hitelt. Végigböngészi az összes banki és hitelközvetítői ajánlatot, kibogarássza az összes tudnivalót, interneten és szórólapokon böngészi a gépjármű hitelek kondícióit.

A másik lehetőség, hogy időt és energiát megkímélve ellátogat a honlapunkra, kiválasztja a konyhakész gépjármű hitelt, és megköti egy kedvező hitelt, amelyet mi már kibogarásztunk és összeböngésztünk, hogy aztán tálcán kínálhassuk az ügyfeleinknek. Az Autóhitel Centrum magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt kínál gépjármű hiteleket és lízingelési lehetőségeket. Mivel nem magánszemélyek csak lízingelhetnek, ezért számukra külön menüpontot készítettünk az autólízing feltételeivel. A gépjármű hitelről szóló, jelen menüpontot magánszemélyek figyelmébe ajánljuk.

gépjármű hitel törlesztése ugyan nem jelent havi szinten olyan kiadást, mint egy ingatlanhitel törlesztése, de egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott kölcsön visszafizetése havonta mennyibe kerül önnek. A legrosszabb és a legjobb feltételekkel felvehető gépjármű hitelek törlesztése közt hatalmas különbség van – ez annál furcsább, hiszen úgy vélhetnénk, hogy a legnagyobb törlesztésű hitelt senki sem veszi fel. Ezek szerint mégis, hiszen vannak igen drága konstrukciók a piacon. Hogy ön ne lépjen be azok táborába, akiknek drága hitelük van, tájékozódjon honlapunkon, használja a hitelkalkulátorunkat, és kollégáink segítségével mérje fel lehetőségeit.

A gépjármű hitel felvételének kondíció a következők (ismét felhívjuk rá a figyelmet, hogy a feltételek csak a hitelekre vonatkoznak, vállalkozások csak lízingelhetnek, a hitelezésnél sokkal jobb feltételekkel, de egyébként a magánszemélyeknek is lehetőségük van lízingelésre, a gépjárműhitelnél szintén jobb feltételekkel).

Gépjármű hitel feltételek

A megvenni kívánt autó nem lehet 14 évesnél idősebb. A futamidő minimum egy év, maximum 7 év. A hitel lejártakor az autó nem lehet 15 évesnél idősebb. A legkisebb, folyósítható hitelösszeg 300 000 forint. Az autó értékének el kell érnie az 500 000 forintot, ennél kevesebbet érő autóra nem áll módunkban gépjármű hitel szerződést kötni. A gépjármű hitel felvehető euróalapon és forintalapon is. Ha euróban szeretné elszámoltatni a havi törlesztést, akkor az önerő 40%. Ha forintban fizetne, és így is szeretné kiszámoltatni a havi fizetnivalót, akkor az önerő csak 25%. Itt hívjuk fel a figyelmet járműlízing-konstrukcióinkra, amelyek öt százalékkal kisebb önerővel is elérhetők.

A gépjármű hitel havi törlesztését kiszámoltathatja a fenti hitelkalkulátorral. Néhány egyszerű adatot beírva a kalkulátorba kollégánk kiszámítja önnek a havi fizetendőket. Ha elnyeri tetszését valamelyik ajánlatunk (cascós vagy casco nélküli stb.), kérje, hogy munkatársaink indítsák el a hiteligénylés folyamatát.

Telefonszámunk: 06706089363