Rólunk

Az Autóhitel Centrumot azzal az igénnyel alapítottuk, hogy a legjobb autóhitelközvetítő irodát hozzuk létre Magyarországon.

Ehhez nem csak kiváló, tapasztalt munkatársakra van szükségünk, hanem arra is, hogy – hazánkban egyedülálló módon – mindenféle hitellel és biztosítással foglalkozzunk, aminek az autókhoz vagy motorokhoz a legkisebb köze is van.

Munkatársaink kiválasztása során elvárás, hogy hosszú ideje dolgozzanak pénzügyi területen, és lehetőség szerint jól kiigazodjanak a hitelközvetítés dzsungelében. Az Autóhitel Centrumban dolgozók munkaköri kötelessége, hogy folyamatosan képezzék magukat, és állandón az ügyfelek igényeit szem előtt tartva kutassák a magyar autóhitelpiac legjobb autóhitelkonstrukcióit. Az Autóhitel Centrum csapatába nem könnyű bekerülni, mert velük szemben elvárás, hogy állandóan tudásuk 100%-át nyújtsák, az ügyfelekkel nyugat-európai módon bánjanak (magyarán: érvényesüljön „az ügyfélnek mindig igaza van” irányelv, akkor is, ha nincs igaza), vagyis ne csak szakmailag legyenek a legmagasabb színvonalon, hanem emberileg is példamutatóan viselkedjenek.

Az Autóhitel Centrum, mint fentebb említettük, a járművekhez kapcsolódó minden elképzelhető pénzügyi konstrukció közvetítésével foglalkozik. Oldalunkon nem csak autó- vagy motorvásárláshoz vehet fel hitelt, de járműfedezetes hitelt is igényelhet, gyorskölcsönhöz juthat, biztosítást köthet, magas törlesztésű hitelét olcsóbbra cserélheti, BAR-listásként is megoldást találhat finanszírozási gondjaira, sőt még az autóvásárláshoz is adunk tanácsokat.

Az Autóhitel Centrum folyamatosan bővítette a közvetített hitelek és egyéb termékek palettáját. A klasszikus autóhitelektől indultunk, azonban ügyfeleink sokszor kerestek olyan lehetőségek iránt érdeklődve, amelyek akkoriban még nem tartoztak bele a profilunkba. Számos alkalommal szerettek volna nálunk cascót vagy kgfb-t kötni az általunk közvetített hitelből megvásárolt autóra. Sokan kértek segítséget szakértő munkatársainktól, azután érdeklődve, hogy hogyan tudnának kihátrálni kedvezőtlen feltételekkel felvett, magas törlesztésű hitelükből. Hívtak bennünket azzal is, hogy látták, nálunk autóhitelt lehet felvenni, nincs-e esetleg lehetőség motorhitel felvételére. Nem volt, de lett. A profilunkat folyamatosan bővítettük, és jelenleg nem létezik olyan pénzügyi termék (a biztosítástól a hitelen át a lízingelésig), amellyel ne foglalkoznánk.

Az Autóhitel Centrumban dolgozó munkatársaink azzal a területtel foglalkoznak, amelyben a legnagyobb tapasztalattal, jártassággal rendelkeznek. Átérzik annak a súlyát, hogy ők azok, akiknek minden kérdésre tudniuk kell a választ, és akik nem passzolhatják tovább a kérdést, bármit szegeznek nekik telefonon vagy emailben.

Tapasztalataink szerint tudásunkkal és szakértelmünkkel el tudjuk nyerni ügyfeleink bizalmát, ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk a folyamatos önképzést. Munkatársaink területük vitathatatlan szakértői, akik minden esetben őszintén és nyíltan beszélnek a hitelt igénylőkkel. Az őszinteség ugyan néha kellemetlen perceket is okozhat, azonban a bizalom elnyerésének elengedhetetlen tényezője. Ezért nem vagyunk hajlandóak semmilyen kompromisszumra, nem keressük hazugságokkal az ügyfelek kegyeit, nem rántunk bele senkit olyan hitelbe, amelyről később kiderül, hogy voltak apróbetűs részek is. Ügyfélközpontú gondolkodásunk további bizonyítéka, hogy egyedülálló módon a hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig várjuk a hívásokat, 24 órán belül válaszolunk a hozzánk érkező emailekre, és mobilbankár szolgáltatásunkkal úgy tudunk hitelt közvetíteni, hogy az ügyfélnek ki sem kell lépnie a házából, legfeljebb, ha kikíséri az ügyeket a lakásában vagy házában intéző mobilbankárt.

A válság közepette sok cég nem bírta a versenyt, a hitelközvetítők piaca beszűkült, vagy, mondjuk úgy, letisztult. Mi mindig bíztunk abban, hogy az általunk képviselt minőség, hozzáállás és morál fennmaradásunk és megerősödésünk záloga lesz. Erőfeszítéseinket igazolta az idő, az Autóhitel Centrum évről évre nő. Ez megerősíti azt a hitünket, hogy jó úton járunk, amikor a szakértelmet az emberséggel, ügyfélközpontúsággal ötvözzük. Erről az útról a jövőben sem kívánunk letérni.

Telefonszámunk: 06706089363