Személyi hitel helyett

Magas havi törlesztésű személyi hitel helyett vegyen fel alacsony törlesztésű, szabadon felhasználható, járműfedezetes gyorshitelt.

A gyorshitel csak nevében emlékeztet a hagyományos, néha elképesztő THM-mel rendelkező gyorshitelre! Mi tisztességes, alacsony kamatozású személyi hitelt kínálunk, miközben mi is tudjuk, hogy a személyi hitel és a gyorshitel elnevezéseket bizonyos értelemben lejáratták, és szitokszóvá tették.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a piaci trendek megtörésére, a személyi hitel kifejezés rehabilitására nem azért fog sor kerülni, mert az Autóhitel Centrum tisztességes hiteleket kínál, de reméljük, hogy akik megtalálták az oldalunkat, miközben szabad felhasználású személyi hitelt kerestek, elviszik a hírét annak, hogy az Autóhitel Centrumon kedvező feltételekkel lehet személyi hitel jellegű konstrukcióhoz jutni.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy a személyi hitelek mit keresnek egy autóhiteles portálon? A válasz: mi autófedezetes hitelt kínálunk személyi hitel helyett. Az autófedezetes hitelhez nagyon könnyű hozzájutni, bármire szabadon felhasználható, semmivel sem kell elszámolnia, és, ami nagyon fontos, a fenti előnyökkel nem jár együtt az a hátrány, hogy a törlesztés nagyon magas.

személyi hitel helyett kínált, hasonlóan rugalmas hitelkonstrukció tehát akkor vehető igénybe, ha az adósnak van egy járműve, amely a hitel fedezetéül szolgál. A személyi hitel helyett kínált gyorshitel a következő feltételekkel igényelhető:

Feltételek

Magánszemély vagy vállalkozás is igényelheti. A fedezetül szolgáló jármű eurotax-értékének akár 80%-át is megkaphatja hitelként. A fedezetül szolgáló autó nem lehet 12 évesnél idősebb a hitel folyósításának napján. A futamidő legalább egy év, magánszemélynek maximum 7 év (84 hónap), vállalkozásnak maximum 8 év (96 hónap). A hitel felvehető forintalapon és euróalapon is. A finanszírozás fedezetéül szolgáló autó kora a személyi hitel lejártakor nem lehet több 15 évnél. A minimális hitelösszeg,amely autófedezetes gyorshitelként igényelhető, 300 000 forint. A maximális hitelösszeg 60 millió forint, természetesen ehhez rendelkeznie kell egy kb. 75 000 000 forint értékű járművel.

A személyi hitel helyett kínált autófedezetes kölcsön havi törlesztéséről a hitelkalkulátor segítségével tájékozódhat. A kalkulátorba a megfelelő adatokat beírva kollégáink kiszámolják Önnek, hogy adott hitelösszeghez mekkora törlesztés tartozik. Ne feledje, hogy csak az autója eurotax-értékének 80%-át kitevő hitelt igényelhet, vagyis ha autója 3 000 000 forintot ér, a maximálisan igényelhető gyorshitel összege 2,4 millió forint.

Telefonszámunk: 06706089363