Autóvásárlási hitel

Ha ön is azok közé tartozik, aki valamilyen oknál fogva nem tudja vagy nem akarja készpénzért megvenni új vagy használt autóját, akkor honlapunkon a legjobb helyen jár.

Autóvásárlási hitel kalkulátor

Az itt található autóvásárlási hitel kalkulátor segítségével kiszámoltathatja hitele várható törlesztőrészleteit:

Kalkulátor

Az Autóhitel Centrum által összegyűjtött autóvásárlási hitelek a legjobb konstrukciók között vannak a piacon. Akár használt autó venne, akár újat, akár kishaszonjárművet, akár személygépkocsit, minden változatra van egy jó megoldásunk.

Az Autóhitel Centrum lényege, hogy nem önnek kell levadásznia a piac legjobb hiteleit, mivel ezt mi megtesszük ön helyett. Levesszük a válláról a terhet: önnek nem kell napokat töltenie azzal, hogy banki ajánlatokat és hitelközvetítők honlapjait böngészi (apróbetűs részek és buktató után kutakodva). Nálunk megtalálja a jó lehetőségeket.

Nálunk nincs szerződéskötési díj, ezzel rögvest megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

Az autóvásárlási hitelhez és más hitelekhez minden esetben kalkulátort is csatolunk (ezeket a megfelelő menüpontba belépve tudja használni). Az autóhitel kalkulátor néhány egyszerű adat (hitelösszeg, futamidő, autó évjárata) megadása alapján kollégánk becslést készít arról, hogy önnek mekkora törlesztőrészletet kellene havonta kifizetnie, ha az adott összeget az adott futamidőre venné fel.

Ez arra szolgál, hogy korábban, sokkal kedvezőtlen, akár deviza hitelét lehetőség van kiváltani. Manapság finanszírozok között óriási harc folyik az ügyfelekért.
A kölcsön felvételekor körültekintően körbe kell járnunk minden lehetőséget, komoly pénzügyi tervezést igényel, és megfontoltságot kíván. Először is hogy tudjunk választani a kölcsön fajták között, meg kell ismernünk azokat. De ezek előtt meg kell hoznunk néhány fontos döntést.
Közeleg a Karácsony, úgy döntöttem a családot meglepem egy új autóval. Szeretném őket már Szenteste egy új autóval vinni akár a templomba is. Sajnos a munkám, a napi teendőim nem engedik, hogy a bankok nyitva tartási idejének megfeleljek.
Ha gépkocsit szeretnénk vásárolni, és már ki is néztük álmaink autóját, biztosan alig várjuk, hogy a miénk legyen, és végre vezethessük. Ha viszont nem áll a rendelkezésünkre annyi anyagi forrás, hogy készpénzért meg tudjuk venni, kénytelenek vagyunk autóvásárlási hitelhez folyamodni.
Gyakran feltesszük magunkban a kérdést: egyben fizetem vagy részletben? Egy nagy kifizetés útján vagy sok kicsivel?
Sokat gondolkoztunk azon, hogy nagyobbik lányunk mit kapjon 18. születésnapjára. Nagy dátum, nagy pillanat, azt mondják, illik az ilyet kellőképpen kifejezni. Nem voltunk hívei a nagy ajándékoknak, ezért először nem is gondoltunk arra, hogy kocsit vennénk neki.
Az egyszerű módszer, amivel nekünk is lehet gyorsan kocsink, az autóvásárlási hitel. Nincs itt kérem semmi újdonság, csak a jól bevált régi módszer, ami már sokakat juttatott hozzá álmai autójához.
A baráti társaság egyik összejövetelén arról kezdtünk el beszélgetni, hogy mi lehet a jobb: autóvásárlási hitel vagy készpénz révén hozzájutni egy gépkocsihoz.
Az autó nem egy esetben státuszszimbólum: a férfiak úgy gondolják, hogy személyiségük és sikerük a párkeresésben is javul pusztán a kocsi jelenlététől; a hölgyek pedig függetlenségük egyik jeleként tekintenek egy kisebb, könnyen parkírozható négykerekűre, amivel gond nélkül araszolgathatnak az otthontól a munkahelyig, és vissza.

További autóvásárlási hitellel kapcsolatos híreink az Archívumban találhatók.

Az autóvásárlási hitelek feltételei attól függenek, hogy a hitelt igénylő magánszemély vagy nem. Ha nem magánszemély, hanem vállalkozás, akkor nem vehet fel hitelt, csak lízingelheti az új vagy használt autót. Nem magánszemély ügyfeleinknek tehát az autólízing menüpontot ajánljuk tájékozódásra. Lássuk, hogy magánszemélyek milyen feltételekkel juthatnak autóvásárlási hitelhez:

Az autóvásárlási hitel felvételének feltételei

A futamidő 12 hónap és 84 hónap (7 év) között változhat. A finanszírozásba nem vonható be 14 évesnél idősebb jármű. A futamidő lejártakor a jármű nem lehet 15 évesnél idősebb (ezért sem vonható be 14 évesnél idősebb autó, hiszen a legrövidebb futamidő 1 év, és a hitelnek az autó 15. évének első napján le kell járnia). A legkisebb folyósítható hitelösszeg 300 000 forint.

A fenti összeg magával vonja, hogy csak olyan autó finanszírozható, amelynek ára legalább 500 000 forint. Az autóvásárlási hitel felvételéhez szükség van önerőre is. Ennek mértéke attól függ, hogy a vevő forintalapon vagy euróalapon kívánja elszámoltatni a kamatot. Ha a forint mellett teszi le a voksát, akkor az önerő 25%, vagyis egy 1 000 000 forintos autó megvételéhez rendelkeznie kell 250 000 forinttal, és így vehet fel 750 000 forint kölcsönt. Euróalap választása esetén az önerő 40%, vagyis, a fenti példánál maradva önnek 400 000 forinttal kell rendelkeznie, és a bank ezt egészíti ki 600 000 forint autóvásárlási hitellel. Az autóhitel felvételével kapcsolatos további, technikai jellegű részleteket megtalálja az ügyintézés menete menüpontban. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne az autóvásárlási hitellel kapcsolatban!

Az autóvásárlási hitel új és használt autó vásárlására igénybe vehető hitellehetőség, ami magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt elérhető: az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára. Az itteni online autóhitel kalkulátor használatával megtudhatja kollégánktól, milyen törlesztőrészletekre kell számítani a futamidő alatt. Használt autó vásárlása esetén a hitel futamideje végén az autó nem lehet idősebb 15 évesnél. Az autóhitel futamidejét - 14 éves vagy annál fiatalabb illetve új autók esetén - 12 és 96 hónap között szabadon választhatja meg az autó életkorától függően (magánszemélyek számára a legmagasabb választható futamidő 84 hónap). A minimális önerő 25% forint alapon, míg euró alapon 40%, a minimum hitelösszeg 300 000 Ft.

Autóvásárlás előtt áll? Új vagy használtautót venne? Nem probléma, Önnek csak arra kell koncentrálnia, hogy megtalálja a megfelelő autót! A mai gazdasági helyzetben, amikor az autók ára folyamatosan csökken az állandó akciók miatt, ez könnyebb feladat (vagy éppen hogy nehezebb a nagy kínálat miatt?), mint ezelőtt bármikor. Akár egy 14 éves autó vásárlásához is vehet fel hitelt.

Forintban venné fel vagy devizában? Ugyanúgy kínálunk autóvásárlási hiteleket forint alapú elszámolásban, mint euró alapon. A jelen helyzetben is kedvezőbbek lehetnek az idegen valutában felvett hitelek, és a forint nemrég beindult erősödése még elviselhetőbbé teszi a terheket. Azt nem állíthatjuk, hogy a törlesztőrészletekkel jó előre kalkulálhat, de ennek jelen esetben örülni kell: mert a havi fizetendő részletek egyre alacsonyabbak lesznek!

Magánszemélyként, vállalkozóként vagy társas vállalkozásként venné fel a hitelt? A hitelek törlesztőrészletei között nincs különbség, csupán a benyújtandó papírok mások. Közös azonban, hogy mindhárom esetben igen egyszerű és gyors az ügyintézés.

Használja az online autóvásárlási hitel kalkulátort egy kollégánk általi számítás erejéig.

2007-2018 © Autóhitel Centrum - autohitelcentrum.hu - Minden jog fenntartva!
Email: | Teljeskörű, országos autóhitel ügyintézés
Bezárás Kapcsolatfelvétel