Az Autóhitel rovat archívuma

Milyen tényezők járulnak hozzá a csődállapot kialakulásához? Mikor érdemes elkezdenie gondolkodni a csődgondnokság igénybevételén? Például ha Önnek vagy valamelyik családtagjának megszűnik a munkahelye.
Nem árt ha tisztában vagyunk vele, hogy a finanszírozó pénzintézetek a vételi önerő számítási alapja sokszor nem azonos a gépjármű vételárával. Ők a korrigált autóérték alapján kalkulálnak.
2010. Márciusától magánszemélyek részére kedvezően változott a hitelkonstrukcióban megkötött szerződések rész- vagy teljes előtörlesztésének költsége, a korábbi általános 3-9% - hoz képest.
A pénzügyileg fejlettebb országokban már így működik. Egyelőre tehát kevés a mobillal való fizetés előnye, de az már most látható, hogy a bankok és a pénzügyi szolgáltatók tudnák a legtöbb értéket beletenni.
A következőkben megismertetjük Önt az autóhitel felvételének feltételeivel, milyen kritériumok vannak, ha hitelben vagy esetleg lízingkonstrukcióban szeretne autót vásárolni, mind magánszemélyként, mind céges ügyfélként.
Nem kell közvetlen a bankokhoz fordulnia, ha gyorshitelt szeretne, csak keresse fel hozzáértő kollégáinkat és Önnek időt- energiát spórolva néhány nap alatt intézzük el hitelét.
A különböző portálokon meghirdetett hiteleknél sokkal kedvezőbb ajánlatokat ajánlanak a bankok a jó ügyfeleknek. A futamidőt végig rendesen fizető ügyfelek, a hitel lejárta után sokkal kedvezőbben juthatnak hozzá újabb gépjárműhitelhez, vagy akár szabad felhasználású ingatlanhitelekhez. Ehhez nincs szükség pozitív adóslistára, a bank a saját adatait veszi figyelembe.
Megváltoztak a szabályok a gépjármű adásvételi szerződés esetében! Az idei évtől kezdve csak akkor érvényes a szerződésünk, ha azon minden kötelező adat megfelelően van kitöltve. Ha a kötelező adatok hiányoznak, nem készíttethető el az új törzskönyv sem például.
Kik választhatják a gépjármű lízinget? Bármelyik termékfajtára igénybe vehető. Legyen akár Adás- vételről szó, vagy fedezeti kölcsönről, azaz visszlízingről. Mind magánszemély, mind cég választhatja ezt a konstrukciót. Illetve a cégek, tehát az Egyéni vállakózok és a Társas vállalkozások csak a lízingkonstrukciót vehetik igénybe a hitelt sajnos nem.
Budapesti 60 éves nyugdíjas vagyok, és egy régi álmom vált valóra, amikor végre tíz év után enyém lett egy Audi A8-as. Használtan vettem meg ugyan, 2003-as évjáratú az autó, de sok boldogságot fog még nekem szerezni már most tudom.
Az adóbevallás a modern technikának köszönhetően már online is intézhető, ez tulajdonképpen nem más, mint az elektronikus adóbevallás. Az adóbevallást hosszú évek óta be lehet nyújtani személyesen az ügyfélszolgálatoknál, illetve postán, de az utóbbi időben ezek mellet már megjelent az elektronikus vagy online adóbevallás is.
Ha autóra szeretnénk hitelt felvenni, több szempontnak is meg kell felelnünk. Első lépésként el kell döntenünk, hogy a két legnépszerűbb finanszírozási forma- lízing és hitel - közül melyiket választjuk. A lízing lényege, hogy amíg törlesztjük hitelrészletünket, addig a gépjármű a bank, pénzintézet tulajdonában van, hitel esetében pedig saját tulajdonunkat képezi. Nehéz eldönteni melyik a jobb, hiszen mindenkinek más a pénzügyi háttere, aktuális helyzete. Ilyen esetben felkereshetünk egy szakembert is, aki tanácsokat adva segíti meghozni a döntést.
Tavaly ősszel igen nehéz anyagi helyzetbe kerültem. Sajnos édesapám meghalt és a temetés költségei igen nagyon megviselték a családi kasszát. Baráti és ismerősi körben nem nagyon számíthattam segítségre, így kénytelen voltam személyi kölcsönt felvenni.
Az utóbbi években az emberek, ha vért izzadtak is, de kifizették autójuk havi hiteltöszlesztését. Akik erre képtelenek voltak, hamar megváltak gépjárművüktől. Manapság már eljutottunk arra a szintre, hogy az eladó képes fizetni vevőjének, csak vigye a kocsit.
2010 óta a finanszírozóknak már nem elég az, hogy a vásárolt gépjármű fedezetként szolgál, alaposan megvizsgálják az adós háztartásának jövedelmi helyzetét is, a túlzott eladósodottság elkerülésének céljából.
Sok mindent lehet hallani azzal kapcsolatban, hogy a mostani gazdasági helyzetben nem éri meg hitelt felvenni, tartozni egy hitelintézetnek. Ismerőseimmel gyakran beszélgetek erről, mik a tapasztalatok, mire érdemes odafigyelni, ha erre szánja el magát az ember. Kaptam is néhány jó tanácsot, amit szem előtt tartok.
Magyarországon jelen pillanatban gépjármű finanszírozásban kétfajta lehetőség közül lehet választani. Az egyik a hitel, amikor a megvásárolt gépjármű a tulajdonunkba kerül, az okmányok a nevünkre lesznek ki állítva, és a banknak csak egy úgynevezett opciós joga lesz be jegyezve a BM rendszerében.
Egyre több olyan hirdetést láthatunk az interneten, melyben felsőkategóriás autókat hirdetnek, igazán kecsegtető áron.
Az Autóhitel Centrum teherautó vásárlása esetén is lebonyolítja hitelügyintézését a motorkerékpárok és a személygépkocsik mellett. Amennyiben egy teherautóba szeretnénk beruházni, nem árt, ha tudjuk, hogy abban az esetben, ha nem kötünk CASCO-t, legfeljebb öt millió forintot tudunk felvenni.
Az Autóhitel Centrum azzal a céllal jött létre, hogy ügyfeleinek teljes körű, autóhitel-ügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtson, és segítsen kiigazodni a gépjármű-finanszírozás az átlagemberek számára sokszor bonyolult világában.
Van, akinek egyszerűen szüksége van rá. Van, aki csak kedvtelésből tartja, de egyébként az autója általában a garázsban vagy az udvarán áll. Míg olyan is akad, aki csak hétvégeken használja az autót, mert egyébként munkába tömegközlekedési járművön utazik.
Ha autóhitelt készülünk felvenni, nem árt átgondolni, hogy mekkora törlesztőrészlet, illetve milyen hosszú futamidő lenne a legideálisabb a számunkra. Persze mindenki arra vágyik, hogy minél alacsonyabb legyen a törlesztő.
Egy személygépjármű megvásárlása előtt általában kisebb-nagyobb kupaktanáccsal, de megbeszéljük a fontos részleteket: mit akarunk, miért akarjuk, és persze hogy szeretnénk elérni?
Az idő azok közé a dolgok közé tartozik, amiből roppant kevés van és igen gyorsan elfogy körülöttünk. Természetes, hogy senki sem szeretné vesztegetné az értékes időt, és napjainkban egyre fontosabb az, hogy egy problémát gyorsan, időt spórolva oldjunk meg.
A gazdasági válság hatása, a hírekből áradó részinformációk sokunkat megrémítettek, és eltántorítottak attól, hogy új vagy használt kocsit vásároljunk kölcsön segítségével.
Géza nevű ismerősöm azóta szeretett volna autót venni, amióta az eszét tudta; lehetősége persze nem mindig volt rá. A nagy igények mellett kezdetben a hitelfelvétellel szembeni félelme is gátolta abban, hogy megszerezze azt a kocsit, amire mindig is vágyott.
Töretlen a népszerűsége az autóvásárlási hitelnek azok körében, akik új vagy használt autót szeretnének vásárolni, ugyanakkor nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű összeggel, hogy ezt zsebből, gond nélkül megtehessék.
2007-2018 © Autóhitel Centrum - autohitelcentrum.hu - Minden jog fenntartva!
Email: | Teljeskörű, országos autóhitel ügyintézés